HOME  |  ONZE PRODUCTEN  |  BESTELLEN  |  ONZE KLANTEN  |  GESCHIEDENIS  |  CONTACT

Natuursoep door de jaren heen...

Ontdek het assortiment
  1959  
Het ontstaan van Natuursoep
Natuursoep bvba is een familiebedrijf dat in het leven werd geroepen door Alfons Broeckx in 1959. Hij was samen met zijn broer slager in Turnhout en besloot ook soep te verkopen. Deze werd vervoerd in melkkitten van 40 liter
en zo deur aan deur verkocht.
 
     
  1ste verhuis en uitbreiding
In 1959 verhuisde hij samen met zijn echtgenote, Irène, naar de Kerkstraat in Arendonk, en de naam Natuursoep werd definitief vastgelegd op 9 september 1959.

Eind jaren 60 was er ook een traiteursafdeling actief, maar Alfons wou het enkel bij soep houden. Toen is hij op het idee gekomen om dubbel geconcentreerde soep in te vriezen in bakjes goed voor 1 liter soep.

Er werd een voor die tijd hypermoderne vulmachine geconstrueerd die 4 bakjes tegelijkertijd kon vullen. De diepvriessoep bleek een succes te zijn en al snel was ze in tal van winkels verkrijgbaar.
  1983  
Overname door de oudste zoon
In 1983 heeft de oudste zoon, Johan Broeckx, de firma Natuursoep bvba overgenomen. Samen met zijn vrouw, Linda, zorgde Johan voor een verkoop van de diepvriessoepen in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.
 
     
  1996  
  2de verhuis
In 1996 verhuisden ze naar een gloednieuw gebouw speciaal geconstrueerd naar Europese richtlijnen qua voedselveiligheid en al in 2000 werd de beslissing genomen om ook in Oost- en West-Vlaanderen een netwerk te ontwikkelen.
     
  2003  
Kleinzoon Hans Broeckx treedt in dienst
In 2003 treedt kleinzoon, Hans Broeckx in dienst als zaakvoerder van Natuursoep bvba.
 
     
  2007  
  Ontstaan van La Soupe
In 2007 heeft Hans Broeckx samen met zijn vrouw, Dorien, de firma overgenomen. Hij heeft gezorgd voor de lancering van het merk "La soupe" in heel België.
     
  2008  
Eerste behaling van het IFS-certificaat    
     
  2013  
    Behaling van het vijfde IFS-certificaat
met de score "higher level"